Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

'In de zon in tuin of op balkon'

zaterdag 4 april 2020

UPDATE -> ->  SOEST/UTRECHT  - Wie in het mooie lentezonnetje een luchtje wil scheppen in eigen dorp, moet opletten waar hij zich begeeft. De negen parkeergelegenheden nabij bos en Soesterduinen aan de Foekenlaan, Schapendrift, Sparrenlaan (richting scouting) Schapendrift/De Beaufortlaan, Zonnegloren, Soester Hoogt ook vanuit Soesterberg, De Beaufortlaan en de Bergjes zijn op last van de burgemeester gesloten. Heel veel gemeenten in de provincie Utrecht hebben parkeerplaatsen nabij natuurgebieden afgesloten. Het dringend advies is 'Geniet van de zon, in de tuin of op het balkon.' Thuis dus.

Op diverse plekken zijn verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden. De eerste (forse) boetes zijn al uitgedeeld. Op meerdere plekken wordt mensen op het hart gedrukt 'houd minimaal 1½ meter afstand.' 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.