Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Corona Journaal met o.a..... Jean Heijl

dinsdag 31 maart 2020

SOEST - Vanaf morgen is het zover. Dan komt Radio Soest met het Corona Journaal. Dat wat ons bezighoudt in deze Coronacrisis in Soest, passeert de revue. Mooi nieuws om te melden is dat naast Paul Sparnaaij, Elly den Heijer, Eef van der Horst en René Janson, ook bekend Soester Jean Heijl achter de presentatorsmicrofoon kruipt. Na een afwezigheid van meer dan een jaar klinkt de welluidende stem van Jean Heijl op 8 april om 09.00 uur voor het eerst weer via de ether in Soest en Soesterberg en “all over the world” via het internet in het Corona Journaal. Zeker afstemmen dus.

Het Corona Journaal wordt vooralsnog op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 09.00 uur, de gebruikelijke starttijd van Eemland 1 Actueel, uitgezonden. Het programma wordt herhaald om 14.00 en 23.00 uur. 

Het programma wordt door vrijwilliger Bernard Fagel technisch mogelijk gemaakt in Studio 4. Hij legt het telefonisch contact tussen presentator en de gast. De presentatoren interviewen hun gasten van huis uit. Vrijwilliger René Janson is eindredacteur van het Corona Journaal. Hij bereidt met andere vrijwilligers de items voor, eveneens vanuit huis. Een hele operatie, en gloednieuw. Na de eerste drie uitzendingen zal worden geëvalueerd.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.