Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

1e sterfgeval door Corona in Soest

woensdag 1 april 2020

SOEST - Ondanks maatregelen blijft het aantal besmettingen met het Coronavirus in Soest oplopen. Steeds meer Soesters zullen iemand kennen die besmet is (geweest). Burgemeester Rob Metz laat vandaag in een videoboodschap weten blij te zijn dat Soesters gehoor geven aan de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd. Echter laat hij ook weten dat hij meldingen blijft krijgen van Soesters die positief getest zijn op Corona, meldingen van Soesters die in het ziekenhuis zijn opgenomen, zelfs op de IC en meldingen van Soesters die zijn overleden aan de gevolgen van Corona. Gisteren werd hij nog op de hoogte gesteld van een inwoner van Daelhoven die is bezweken aan het virus. ,,Een hele schrik voor de andere bewoners en hun families," aldus de burgervader. 

Soest was een van de eerste plaatsen in Gooi en Eemland waar coronabesmettingen werden geconstateerd. De eerste Soester Corona-patiënten zijn ondertussen opgeknapt en weer aan het werk, aldus Metz eerder.

Volg de videoboodschappen van burgemeester Rob Metz hier

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.