Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Nachtmerrie voor ijsverkoper Pascal Bemer in Soest

zaterdag 15 augustus 2020

SOEST - Zul je net zien. De heetste dag van het jaar, net honderden liters vers ijs gemaakt en dan valt de stroom uit. Pascal Bemer van IJssalon Bemer aan het Nieuwerhoekplein in Soest kan nog lachen, maar de paniek is groot als hij zaterdagochtend om kwart over elf merkt dat alles is uitgevallen. Hij zit met zijn zaak in het deel van Soest dat zaterdag is getroffen door een stroomstoring.

,,Ik wist na een minuut al dat we in actie moesten komen. Binnen een uur is al het ijs gesmolten. En je hebt geen idee hoelang zo’n storing duurt”, vertelt hij vanuit zijn ijsbus die hij in allerlijl voor de gesloten deur heeft geparkeerd. ,,Daar staan we op andere dagen mee bij paleis Soestdijk en op evenementen maar die zijn er nu door corona niet. Das dus een gelukje.” Ondertussen schept hij een bolletje malaga in een bakje voor plaatsgenoot Jan van der Veer.

Lees hier verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.