Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Inzameling voor Soester café binnen paar dagen dik boven de 4.000 euro

donderdag 3 september 2020

SOEST - Het streefbedrag was 4.000 euro, maar daar is de inzamelingsactie voor het Soester café De Kuil inmiddels dik overheen. Initiatiefnemer Jesse Brouwer is er blij mee, al zou hij nog blijer worden als De Kuil gewoon weer open zou gaan. ,,Dat zou echt geweldig zijn. Want om eerlijk te zijn, we hebben eigenlijk nog geen idee waar we naartoe moeten als De Kuil dicht blijft. Zo veel is er niet in Soest.”

Hoe zat het ook alweer. Afgelopen vrijdagavond kreeg het bij de Soester jeugd populaire café De Kuil bezoek van handhavers. Die constateerden een overtreding, en aangezien er al eerder een waarschuwing was uitgeschreven werd het dit keer een boete van 4.000 euro. Voor eigenaar Vincent van der Wardt was de boete de druppel. Hij voelt zich al jaren op allerlei vlakken tegengewerkt door de gemeente en is er nu klaar mee. Hij sloot De Kuil per direct en heeft de zaak te koop gezet. Hij zegt dat de gemeente hem bewust ’zoekt’ en zegt op die manier niet te kunnen ondernemen. Van der Wardt heeft meer horecazaken, ook in Baarn.

Lees hier verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.