Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Verbijstering in Soest: populaire fiets- en wandelroute afgesloten

woensdag 9 september 2020

SOEST - Het fietspad van de Dorpsstreek in Soest is van de ene op de andere dag afgesloten door de eigenaar van het terrein. En radicaal, met bouwhekken dwars over het pad. De verbazing onder wandelaars en fietsers is groot, want de snelste route tussen de wijk Overhees en de natuur langs de Wieksloterweg is ineens onmogelijk geworden. Het stukje fietspad loopt over particulier terrein, maar volgens de gemeente is dat een gevalletje ’jammer dan’ voor de grondbezitter. De gemeente is niet van plan om zich bij de particuliere actie neer te leggen.

’De afsluiting van de Dorpsstreek is voor de gemeente Soest een ongewenste ontwikkeling’, laat Soest desgevraagd weten. ’Bovendien hebben wij al van twaalf personen een brief ontvangen waarin ze schrijven dat ze het niet eens zijn met de afsluiting. Wij nemen deze meldingen serieus. Om deze redenen zijn er processen in gang gezet om de afsluiting ongedaan te maken. De kern daarvan betreft een handhavingsproces. Dit is een juridische aangelegenheid die zorgvuldig moet worden voorbereid. Met deze voorbereiding zijn wij intensief bezig. Zodra we meer weten zullen we dit communiceren.’

Lees HIER verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.