Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Veiligheidsregio: ‘Carnaval vieren volgend jaar misschien niet mogelijk’

zaterdag 26 september 2020

SOEST -  Als de huidige situatie rond het coronavirus niet aanzienlijk verbetert is carnaval vieren volgend jaar niet mogelijk. Dat meldt Veiligheidsregio Utrecht. ,,Het veranderen van ons gedrag is immers de sleutel naar effectieve bestrijding van het virus. Dat maakt iedereen persoonlijk medeverantwoordelijk voor het voorkomen van besmettingen”, schrijft de veiligheidsregio op de website.

Veel carnavalsverenigingen, ondernemers en vrijwilligers gaan maanden van tevoren al aan de slag met de bouw van praalwagens en het maken van uitdossingen. ,,Verschillende carnavalsverenigingen zijn met hun gemeente in gesprek over creatieve oplossingen en mogelijke alternatieven. Die gesprekken voeren we graag, maar we moeten er rekening mee houden dat er dit carnavalsseizoen mogelijk niets kan. Hoe jammer dat voor velen ook is. We rekenen op ieders begrip en medewerking.”

Lees HIER verder op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.