Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

SWOS heeft nog plek voor cursussen en workshops

dinsdag 29 september 2020

SOEST Het nieuwe cursusseizoen van de Stichting Welzijn Ouderen Soest (SWOS) is van start gegaan. De stichting merkt dat tot dusver het aantal deelnemers met 25 procent achterblijft. Dat wordt geweten aan het coronavirus, wat veel ouderen huiverig maakt en tot (extra) voorzichtigheid leidt.

Mede daardoor is er nog voldoende mogelijkheid om mee te doen en in te schrijven voor diverse cursussen en workshops. Op het programma staat ook een aantal nieuwe activiteiten voor senioren.

Door corona is de vraag naar buitensporten toegenomen. Hiermee is de SWOS gestart in Soestdijk. Wekelijks op vrijdag vanaf 11.00 uur wordt er buiten gesport bij het bos bij Colenso. Dat gebeurt onder leiding van Ivonne van Barneveld en onder de hoede van gastvrouw Denise Costermans.
Yoga kan in Soest-Zuid bij de Korfbalvereniging de Eemvogels, elke dinsdagochtend zijn er twee lessen, ook op andere locaties is het mogelijk om yoga te volgen. Bij dynamic tennis zijn ook nog plaatsen vrij.

Lees HIER verder op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.