Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Coronaspuger in Soest krijgt celstraf

zaterdag 4 april 2020

SOEST - Zes weken celstraf krijgt een 43-jarige man uit Apeldoorn die afgelopen woensdag op de Rubenslaan in Soest een agent in het gezicht hoestte.

Tijdens een supersnelrechtzitting gisteren had de officier de man bedreiging met zware mishandeling en wederspannigheid ten laste gelegd. Ze eiste een gevangenisstraf van zes weken, het uitzitten van een week celstraf voor een eerder opgelegde voorwaardelijke straf en het toewijzen van de vordering van de agent van 500 euro. De rechter legde precies deze straf ook op. 

Twee agenten gingen woensdag een kijkje nemen in een huis op de Rubenslaan na meldingen van geluidsoverlast. Omdat hij zich weigerde te identificeren, werd hij aangehouden. Daarbij verzette hij zich. Hij hoestte een van de agenten op korte afstand lang in het gezicht. Ook in de auto bleef hij hoesten. In de cel stopte hij met hoesten. 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.