Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Politie toont beelden van man die voeten van jong meisje wilde zien

woensdag 7 oktober 2020

SOESTERBERG - De politie Midden-Nederland is op zoek naar een man die een jong meisje vroeg om haar ontblote voeten aan hem te laten zien. Dit incident gebeurde op woensdagavond 2 september rond 17.25 uur op de Christiaan Huygenslaan in Soesterberg. Omdat de verdachte zich niet eerder bij de politie heeft gemeld toont de politie nu bewakingsbeelden waarop de man te zien is. Het meisje weigerde haar voeten te laten zien en fietste door naar huis, waar ze het verhaal aan haar ouders vertelde. Zij schakelden vervolgens de politie in. Het jonge meisje blijkt volgens de politie niet de enige te zijn die een soortgelijke ontmoeting heeft gehad.

De politie verzoekt personen die naar aanleiding van dit voorval informatie kunnen verstrekken telefonisch contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees HIER verder op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.