Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

11 Soesters overleden door Coronavirus

dinsdag 5 mei 2020

Update -> -. SOEST - Uit de cijfers van het RIVM blijkt vandaag dat er wederom een Soester is overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Daarmee komt het aantal overleden Soesters op 11 uit. Het aantal Soesters dat met Corona opgenomen is in het ziekenhuis, is nog steeds 22. 

Kijk voor alle cijfers van vandaag op: 

RIVM.nl

25-04-20 Update -> -> SOEST - In Soest is er in het afgelopen etmaal één persoon in het ziekenhuis opgenomen. Daarmee ligt het aantal ziekenhuisopnames nu op 22. Het aantal besmettingen is inmiddels 71, drie meer dan woensdagmiddag. Er zijn 10 doden gemeld. Kijk voor alle cijfers op: 

RIVM.nl

22-04-20 Update -> -> SOEST - Het RIVM meldt dat in Soest het aantal ziekenhuisopnames is gestegen van 20 naar 21 en aantal sterfgevallen naar 10. Er kwamen woensdag in heel Nederland 124 patiënten bij die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn. Er zijn 138 personen als overleden gemeld. 

RIVM.nl

20-04-20 Update -> -> SOEST - Het aantal ziekenhuisopnamen door besmetting met het coronavirus is in Soest inmiddels opgelopen tot 21. Het aantal meldingen van besmettingen bedraagt 68. Er zijn volgens de cijfers vande afgelopen dagen van het RIVM 8 Soesters overleden door Covid19. Zie voor meer informatie:

RIVM.nl

18-04-20 UPDATE -> -> SOEST - Volgens cijfers van het RIVM is er in de afgelopen dagen wederom een Soester overleden aan ernstige klachten door het Coronavirus. Dat betekent dat er sinds de uitbraak in Nederland officieel 8 Soesters overleden zijn. De teller betreft aan Soesters in het ziekenhuis blijft vooralsnog op 20 staan. Zie voor overige cijfers: 

RIVM.nl

16-04-20 UPDATE -> -> SOEST - Naast 20 Soesters die in het ziekenhuis zijn opgenomen vanwege ernstige klachten door het coronavirus, telt Soest 7 sterfgevallen. Meer informatie over alle cijfers: www.rivm.nl.

14-04-20 UPDATE -> -> SOEST - De teller van het aantal Soesters met Corona in het ziekenhuis is opgelopen tot 20. Meer informatie over alle cijfers: www.rivm.nl.

13-04-20 UPDATE -> -> SOEST - In Soest zijn sinds zaterdag 54 meldingen van besmettingen met het Coronavirus en 19 personen die vanwege de gevolgen van het visrus in het ziekenhuis moe(s)ten worden opgenomen. 

10-04-20 UPDATE -> -> SOEST - In Soest gaat het inmiddels om zeventien personen die moesten worden opgenomen met ernstige klachten in verband met besmetting met het Coronavirus. Zie voor verdere cijfers:

www.rivm.nl

08-04-20 UPDATE -> -> SOEST - Er zijn nu 16 Soesters opgenomen in het ziekenhuis in verband met ernstige gevolgen van het Coronavirus. Hoeveel van hen weer zijn ontslagen, houdt het RIVM niet bij. 

06-04-20 UPDATE -> -> Inmiddels zijn in Soest 14 mensen die in het ziekenhuis moesten worden opgenomen in verband met ernstige Coronaverschijnselen. In omliggende gemeenten is dit voor Amersfoort 34, Baarn 7, Zeist 20 en De Bilt 16. Zie verdere cijfers:

www.rivm.nl

04-04-20 SOEST - Volgens cijfers van het RIVM is het aantal ernstig zieke Soester coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen, opgelopen tot 12. Donderdagmiddag waren dit nog tien personen. Zie voor verdere cijfers:

www.rivm.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.