Radio Soest

Now playing:
Non-stop muziek NL

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Radio Soest neemt opnieuw een stap richting streekomroep Eemland 1

donderdag 8 oktober 2020

SOEST - Radio Soest heeft dinsdagavond opnieuw een stap gezet richting streekomroep Eemland 1. De ledenvergadering is akkoord gegaan met de statuten van een nieuwe stichting. Radio Soest gaat samen met RTV Baarn, omroep EVA (Amersfoort en Leusden) en LOS (Bunschoten) op in de nieuwe streekomroep. Een startdatum is er nog niet, maar gedacht wordt aan het eerste kwartaal van 2021.

Radio Soest is op dit moment een vereniging en moet zichzelf ombouwen tot stichting om te kunnen fuseren met de drie andere omroepen, die allemaal al stichtingen zijn. Dat proces is gaande. ,,Deze zomer had de ledenvergadering al besloten om een stichting te worden, deze week moest worden besloten over de nieuwe statuten. Want als je een stichting wordt heb je natuurlijk weer statuten nodig”, vertelt voorzitter Hans Groot. ,,Op zich zijn het formaliteiten. Er is nu nog een stap te zetten: de rechtbank moet de verandering van rechtspersoon goedkeuren.”

Lees HIER verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.