Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Analoge FM-radio via de Ziggokabel moet blijven

woensdag 14 oktober 2020

Op 12 november 2019 heeft Ziggo met een persbericht, over het Gigabit-internet, kenbaar gemaakt dat men overweegt om het FM-radiosignaal af te bouwen om extra bandbreedte beschikbaar te maken. 100.000ende Ziggo klanten die analoge FM radio via de kabel op een tuner of receiver ontvangen, worden radioloos.

Petitie

Wij, radioliefhebbers die genieten van analoge FM radio via de Ziggokabel, constateren dat Ziggo overweegt om het analoge FM-radiosignaal via de kabel, waar we als klant van Ziggo als product gewoon voor betalen, af te bouwen om extra bandbreedte beschikbaar te maken voor het Gigabit-internet en daarmee 100.000en Ziggo klanten met analoge radio ontvangst via de kabel dupeert en stereoreceivers en tuners op slag waardeloos maakt. En verzoeken Ziggo hun FM-radio liefhebbende klanten te respecteren door het analoge FM-radiosignaal via de kabel niet af te bouwen maar onverkort te blijven doorgeven.

Lees HIER verder

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.