Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Conny Vink rouwt om chimpansee: 'Mijn Mike, mijn aap is dood'

woensdag 4 november 2020

 

SOEST - "Mijn Mike, mijn aap is dood." Het doden van chimpansee Mike heeft er aardig ingehakt bij Conny Vink uit Soest. De 75-jarige zangeres heeft vaak met hem opgetreden en daardoor had ze een erg goede band met het dier. "Het is zo'n groot verdriet. Ik heb er geen woorden voor. Ik weet dat mensen nu overlijden door corona, maar door de dood van Mike word ik ook echt aangegrepen. Ik heb Mike altijd gevolgd en we hebben altijd een verbinding gehad. Het was een hele vrolijke aap" zegt Conny Vink. 
Eerste ontmoeting
De twee ontmoeten elkaar voor het eerst in 1969 tijdens een show van Mies Bouwman. Conny Vink was daar samen met haar vriendin Astrid Vis, voormalig eigenaresse en oud-directrice van DierenPark Amersfoort. Om extra aandacht te genereren nam Vis Mike met een andere aap mee. Foto Conny Vink is gemaakt door Reni.

Lees HIER meer op rtvutrecht.nl

 

 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.