Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

’Discutabele’ handelwijze rond boerderijverplaatsing; ’Onbehoorlijk bestuur en geen fair play’

donderdag 12 november 2020

SOEST - Wie het allemaal nog begrijpt mag het zeggen. De boerderij van de Soester boer Van Dorresteijn mocht eerst wel verhuizen naar de Peter van den Breemerweg in de Soester polder en toen weer niet. De kwestie is inmiddels het stadium hoofdpijndossier voorbij en heeft alles weg van een tactisch steekspel dat zijn weerga niet kent.

Onbehoorlijk bestuur en geen fair play. Dat vindt de Soester oppositie van de manier waarop burgemeester en wethouders alle zeilen bij lijken te zetten om onder de bouw van een nieuwe boerderij in de Soester polder uit te komen. Terwijl de gemeenteraad in 2013 toch echt heeft besloten dat die boerderij er moet komen. Dat de meerderheid van de huidige gemeenteraad - we zijn ondertussen twee verkiezingen verder - de nieuwe boerderij voor Van Dorresteijn niet zo’n goed idee vindt doet niets af aan het feit dat het besluit er ligt. En een genomen besluit kan je niet zo maar de prullenbak in gooien. Hans Boks (foto) zal er wethouder Harrie Dijkhuizen donderdagavond namens de voltallige oppositie over doorzagen tijdens een interpellatiedabat.

Lees HIER verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.