Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Sylvestercross dit jaar virtueel

dinsdag 17 november 2020

SOESTERBERG/SOEST - In september dit jaar kwam de organisatie van de Soester Sylvestecross met een spijtige mededeling dat de crossloop dit jaar niet door zou gaan vanwege de Coronamaatregelen. Maar ze hebben goed nieuws! Door een speciale app op de mobiele telefoon te installeren kunnen alle sportieve deelnemers alsnog persoonlijk meedoen aan een bijzondere hardloop- en wandeleditie die in het leven is geroepen; “de virtuele Sylvestercross 2020”.

De organisatie kon het niet laten om toch nog rond te kijken of het mogelijk was de loopactiviteit te organiseren voor alle (oud) deelnemers, die volledig voldoet aan de coronamaartregelen. “Bewegen is en blijft belangrijk, ook in deze tijd met al zijn beperkingen. Zo houden we onze traditie in ere!” zegt voorzitter Evert ten Kate. Een tweede, niet minder belangrijke reden was, dat ze het aan deze cross verbonden goede doel niet in de kou wilden laten staan: de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes.

Lees HIER verder op Soesterberg.nu

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.