Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Tijdelijke patiëntenstop in Hospice de Luwte

woensdag 8 april 2020

SOEST - Vandaag ook in het Coronajournaal van Radio Soest Marja van der Vorst over de tijdelijke patiëntenstop in Hospice de Luwte. De stichting achter het huis waar mensen kunnen verblijven die in de laatste drie maanden van hun leven verkeren zag zich genoodzaakt om de deuren tijdelijk te sluiten omdat twee medewerkers besmet bleken met het Coronavirus. Om verdere verspreiding te voorkomen worden een aantal weken geen mensen in het huis verzorgt. 

Wel zal het huis bewoond blijven. ,,We gaan de komende weken gebruiken om in alle rust te bekijken hoe we op een veilige manier onze taken weer op kunnen pakken. We willen dit uiteraard doen met een gezond team dat op zijn taak in deze bijzondere tijd toegerust is," aldus een woordvoerder van De Luwte.

Luister naar alle in's en out's rondom de tijdelijke patiëntenstop tijdens de herhaling van het Coronajournaal van Radio Sost om 14.00 en 23.00 uur vandaag.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.