Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Soesterberg krijgt een dorpsplein met een waterpartij waar je in kan spelen en voldoende ruimte voor een kunstijsbaan

donderdag 26 november 2020

SOESTERBERG - Het nieuwe dorpshart in Soesterberg krijgt een waterpartij met 31 ’spuitertjes' waar kinderen op warme dagen in kunnen spelen. Ook aan de winterse dagen wordt gedacht. Want het plein wordt zo ingericht dat er zonder veel moeite een kunstijsbaan op is te bouwen. Het nieuwe Den Berghplein moet nog voor de komende zomer klaar zijn.

Wethouder Harrie Dijkhuizen (foto) is er blij mee. ’Met het nieuwe Dorpshart in Soesterberg krijgen inwoners weer een echte ontmoetingsplek’, laat hij weten. ’Een plek om even stil te staan, een praatje te maken en hopelijk ook weer eens iets te vieren samen. Dat hoort bij een dorp als Soesterberg. Ik ben daarom heel blij dat het ons samen met Soesterbergers is gelukt om een mooi plan te maken dat nu werkelijkheid wordt. Ik wens iedereen er alvast heel veel plezier van!’

Lees HIER verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.