Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Geld nodig voor je bedrijf, maar de bank houdt de hand op de knip? Dit bedrijf heeft de oplossing

donderdag 26 november 2020

SOEST - Voor mkb-ondernemers die willen groeien is het steeds lastiger financiering te vinden. NLInvesteert, dat ondernemers via banken, alternatieve financiers en private investeerders aan geld helpt, ziet een enorme stijging van het aantal aanvragen. ,,We moeten er wel vertrouwen in hebben dat het goed komt.’’ Voor Dirkjan Takke uit Soest zijn het drukke tijden. De algemeen directeur van NLInvesteert reist stad en land af voor overleg met ondernemers en investeerders. Sinds het begin van de coronacrisis is het aantal ondernemers dat een beroep doet op zijn bedrijf enorm toegenomen.Tot en met oktober dit jaar heeft NLInvesteert voor 207 miljoen euro bemiddeld, waarvan ongeveer 87 miljoen via private investeerders. Begin dit jaar stond de teller nog op ‘slechts’ ruim 123 miljoen euro, waarvan een derde via private investeerders.
Ruim zes jaar geleden zag de directeur al dat banken zich steeds meer terugtrokken uit de financiering van mkb-bedrijven. Na de kredietcrisis werd het financieren van een bedrijf een stuk lastiger voor ondernemers. Alternatieven had je toen nog nauwelijks, terwijl de vraag naar geld groot was. ,,Ik zag dat die markt van zakelijke financiering helemaal op slot zat en dacht: hoe kan dat anders? Ik heb dit toen samen met drie partners opgezet.” 

Foto Dirkjan Takke Foto  © NLIvesteert

Lees HIER verder op ad.nl

 

 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.