Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Soest stelt bospad Schapendrift open als extra parkeerterrein bij extreme coronadrukte in bossen en duinen, maar alleen als allerlaatste redmiddel

vrijdag 18 december 2020

SOEST - Het bospad Schapendrift van Soest-Zuid richting de Soester Duinen gaat bij grote coronadrukte dienst doen als reserve-parkeerterrein. Dat heeft de gemeente Soest besloten. Soest denkt op het pad zo’n veertig tot zestig auto’s kwijt te kunnen.Sinds coronabeperkingen ons land in de greep houden is de druk op de natuurgebieden enorm toegenomen. Ook de bossen en duinen rond Soest trekken dit jaar opvallend veel meer bezoekers dan andere jaren. Volgens de gemeente is Soester natuur op zich groot genoeg om de drukte aan te kunnen maar blijken de parkeerterreinen steevast te krap, zeker als er ook nog anderhalve meter afstand bewaard moet worden. De parkeerterreinen zijn het afgelopen jaar dan ook diverse keren noodgedwongen afgesloten geweest.

Lees HIER verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.