Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Een mix van wonen en werken op het Soester TBS-terrein? Wethouder Harrie Dijkhuizen wil er ondanks de woningnood nog steeds niet aan; ’Een combinatie van woningen en bedrijven is vragen om problemen’

vrijdag 18 december 2020

SOEST - Woningen op het TBS-terrein aan de Beckeringhstraat in Soest? Het was 'nee' en het blijft 'nee'. Het pleidooi van de acht Soester oppositiepartijen om met de eigenaren van het terrein te gaan praten over een combinatie van woningen en bedrijven op het enorme terrein van de vroegere putdekselfabriek kan niet op steun rekenen van wethouder Harrie Dijkhuizen (foto): 'Een combinatie van woningen en bedrijven is vragen om ellende'.Dijkhuizen liet zich donderdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering niet vermurwen.

De druk op de woningmarkt is immens in Soest. Wachtlijsten voor sociale huurwoningen zijn vrijwel eindeloos, en ook op de koopmarkt is de vraag nauwelijks bij te benen. Tegelijk is het nog maar de vraag hoe het bedrijfsleven de coronacrisis uitkomt en of er straks dus wel behoefte is aan zoveel bedrijfsterrein. Dat bij elkaar opgeteld was voor de oppositiepartijen reden om opnieuw een lans te breken voor het idee om een deel van het TBS-terrein te gebruiken voor woningbouw. Ook de omwonenden zouden hier wel heil in zien.

Lees HIER verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.